fbpixel

Beszéljünk róla!

Súlyos betegségről, a betegség okozta kellemetlen tünetekről az ember nem szívesen beszél. A küzdelem egyre inkább elszigeteli a beteget környezetétől, egyedül érzi magát a problémájával.

Pedig nem kellene!

Nem is gondolják az ascitessel, mellűri folyadékgyülemmel küzdő betegek, hogy milyen sokan élnek együtt ezzel a tünettel, és milyen sokféle alapbetegség állhat a háttérben! Beszélgetve pácienseinkkel, minden alkalommal egy új történetet ismerhetünk meg. Ezen a fórumon szeretnénk most összekötni mindenkit, aki kérdezne, tanácsolna, vagy egyszerűen csak mesélne.

A fórumra történő regisztrációval ön automatikusan elfogadja a fórum használati szabályzatát. A fórum célja, hogy összekössön, támogasson. Ezt minden bejelentkezés alkalmával szíveskedjen szem előtt tartani!

Fórum

Forum breadcrumbs - You are here:Fórum
Please or Regisztráljon to create posts and topics.

Fórum

AscitesUtolsó bejegyzés
Élet ascitessel: beszéljünk róla!Nem vagy egyedül! Sokféle alapbetegség, ugyanaz a tünet.2 Témák · 5 BejegyzésekLast post: Vízhajtó · 3 év  · erzsebet.b
Mellkasi folyadékgyülemUtolsó bejegyzés
Egymásközt, egymásértEgymásközt, egymásért: tippek történetek mellűri folyadékgyülemmel küzdő pácienseknek2 Témák · 2 BejegyzésekLast post: Mellkasi katéter? Tényleg kockázat … · 3 év  · p_katalin
Mindennapok a katéterrelUtolsó bejegyzés
Statisztikák
5
Témák
8
Bejegyzés
3 837
Megtekintések
31
Felhasználók