fbpixel
Csapat
Kérdése van? Ha még keresi az ön számára megfelelő szakrendelést, vagy háziorvosa még nem ismeri a tartós katéter-eljárását, kérjen tőlünk tanácsot személyesen!
 
Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, a megadott elérhetőségeken kollégánk 24 órán belül vagy a következő munkanapon keresni fogja!
A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöljük (*).

Elérhetőség

Telefonszám: +36 1 998 8295
Email: info@ewicare.com

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00 (Előzetes bejelentkezés alapján)

Cím: 1026 Budapest, Hidász utca 1

Tömegközlekedéssel: A Széll Kálmán tértől 56A és 61-es villamossal a Budagyöngye megállóig. A rendelőnk a Budagyöngye megállótól 350 méterre található.

Visszatérő hasvíz vagy mellűri folyadékgyülem kínozza?

A tartós katéter beültetése jelenleg a társadalombiztosítási rendszer által nem finanszírozott palliatív terápia annak ellenére, hogy rendelőnk erre 2017-ben nyújtott be kérelmet. Ez az eljárás azóta is zajlik.

„A beteg ember életminőségének javítása érdekében, az egyén sajátos helyzetének figyelembe vételével lehetőség van méltányosságon alapuló támogatást nyújtani. A közös társadalmi kockázatviselés és a méltányosság elve alapján – az Egészségbiztosítási Alap nyújtotta keretek közt – a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő méltányosságból átvállalhatja egyes orvosi ellátásokért fizetendő díjat, vagy annak egy részét, ha a térítést az ellátást megelőzően kérik (méltányossági kérelemmel), és az ellátást finanszírozott egészségügyi szolgáltatónál kívánják igénybe venni” – áll a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő honlapján.


Rendelőnk szeretné felmérni érdeklődőinek méltányossági kérelem benyújtása iránti igényét, ezért kérjük, az alábbi gombra kattintva jelezze:

ewicare medical center

Töltse ki kérdőívünket és igényelje ajándékunkat! Nézzük meg együtt, hogy milyen terápia ajánlott tünetei kezelésére!

Tudta, hogy a visszatérő hasi- és mellkasi folyadékgyülem tartós katéterrel történő kezelése közel 30 éves múltra tekint vissza, és a nyugat európai országokban, illetve tengerentúlon széles körben elfogadott, első vonalban alkalmazott terápia?

  Tudta, hogy jelenleg az állami egészségügyi ellátásban Magyarországon kizárólag egyszeri hasi csapolásokkal tudják az ascites panaszait enyhíteni?

  A visszatérő folyadékgyülem hátterében számos alapbetegség állhat. A folyadékgyülem nem betegség, hanem tünet, valamilyen előrehaladott állapotú alapbetegség eredménye.

  [cf7mls_step cf7mls_step-1 "Következő" ""]

  Tudta? Az egyszeri has- ill mellkascsapolások minden alkalommal invazív beavatkozást jelentenek, melyek kockázattal járnak. A hascsapolás a hasfal átszúrásával fertőzési, ill. vérzési kockázatot hordoz.

  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Vissza" "Következő" "Step 2"]

  Nagyon sokat jelent számunkra, hogy betegeink nyitottak, és sokan hajlandók nekünk mesélni saját történetükről, tapasztalataikról.

  Tudta? A tartós katéter egy vékony, puha szilikoncső, amely kötszerrel fedve a ruha alatt észrevétlen marad. Amikor tünetei felerősödnek, pár perc alatt tudja a felgyűlt folyadékot saját otthonában, kényelmes körülmények között lebocsájtani. A művelet nem igényel többet 10 percnél, ezt követően - új kötéssel rögzítve a katétert – tudja mindennapi tevékenységeit folytatni.

  [cf7mls_step cf7mls_step-3 "Vissza" "Következő" "Step 3"]


  [cf7mls_step cf7mls_step-4 "Vissza" "Step 4"]