Segítünk, hogy kérdéseire választ kapjon!

A Szolgáltatás igénybevételének menete, az ellátás folyamatának részletes leírása

A rekurrens hasvízzel, mellűri folyadékgyülemmel küzdő páciens számára komplex szolgáltatáscsomagot kínálunk. Lehetősége van a különböző tartalmú csomagok közül választania, melyek minden esetben professzionális megoldást nyújtanak tünetei kezelésére. A páciens hasüregébe/mellüregébe előzetes konzultációt, vizsgálatot követően minimálisan invazív sebészeti beavatkozás keretén belül kerül beültetésre a tartós katéter, mely addig marad a has ill. mellüregben, ameddig szüksége van rá. Ezt követően ápoló személyzetünk betanítja annak otthoni használatára (amennyiben saját maga fogja a lecsapolásokat elvégezni). Ha olyan csomagot választ, akkor rendszeresen elvégzi ápolónk a beteg otthonában a folyadék-levezetést.

Az ewiCare rendelő szolgáltatásait előzetes időpont-egyeztetéssel veheti igénybe telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, ahol hétköznap 08:00 és 20:00 között várjuk hívását! Weboldalunkon, a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével kérhet visszahívást, kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőség: +36-1/998-8295

Teendők érkezéskor

A szolgáltatás gördülékeny igénybevétele érdekében páciensünk legalább tíz perccel korábban érkezik, hogy el tudjuk végezni a szükséges adminisztrációs teendőket.

  • Az ewiCare rendelőbe való érkezéskor először adminisztratív kollégánknál jelentkezik, és jelzi, hogy milyen beavatkozásra érkezett.
  • A pontos leletkiadás és receptfelírás érdekében fényképes igazolványát (személyi igazolvány vagy jogosítvány), a receptfelírás érdekében TAJ kártyáját szükséges előre előkészíteni.
  • Amennyiben eszközös diagnosztikai vizsgálaton vesz részt, szükséges egy belegyező nyilatkozat kitöltése is.

Az egészségügyi ellátás jellegzetességéből adódóan előfordulhat, hogy orvosainknak nem várt, akut ellátást kell végezniük, ezért a páciensnek várakoznia kell.

Az előzetes kontroll vizsgálatot követően kerül sor a katéter beültetésre.
A beavatkozást követően a páciens -megfigyelés céljából- további 1,5-2 órát tölt a rendelőben.

Hasznos tudnivalók

  • Az ewiCare rendelő teljes területén tilos bárminemű videó vagy hangfelvétel készítése, továbbá a mobiltelefonok használata is kerülendő.
  • A vizsgálatok, kezelések ideje alatt a telefonálás, a mobiltelefonok használata nem megengedett. Ennek be nem tartása esetén a ewiCare jogosult a vizsgálat felfüggesztésére és a teljes konzultációs díj felszámolására.
  • Az EwiCare rendelőben szigorúan tilos a dohányzás.
  • Rendelőnkben készpénzzel ill. átutalással tud fizetni.

Szíves figyelmébe ajánljuk gyakran ismételt kérdések menüpontunkat, ahol számos egyéb kérdésére választ kaphat.

Parkolás

A rendelőnk környékén jelenleg ingyenes a parkolás, évszaktól függően általában számos szabad parkolóhely áll pácienseink rendelkezésére.

Mellűri folyadékgyülem lebocsájtása vákuumos tartállyal

Oktató videó a tartós katéter otthoni használatához

Mellűri folyadékgyülem lebocsájtása enyhe-vákuum technológiával működő tartállyal

Oktató videó tartós katéter otthoni használatához

Hasűri folyadékgyülem lebocsájtása gravitációs tasakkal

Oktató videó tartós katéter otthoni használatához

PleurX™ katéter beültetése

Bemutató videó orvosoknak

Letöltések

Betegjogi képviselő

MUNK JULIANNA
Telefon: +36 20 4899 520
E-mail: julianna.munk@ijb.emmi.gov.hu

Felügyeleti szerv

Budapest Főváros Kormányhivatala Budapest II. Kerületi Népegészségügyi Intézet
1035 Budapest Váradi utca 15.

Rendezvények

Fontos a véleménye!

Szolgáltatásunk minőségének folyamatos fejlesztése érdekében várjuk pácienseink visszajelzéseit, velünk kapcsolatos tapasztalatait.

ewicare medical center - fokuszban a paciens

Kedves Pácienseink!

A magánegészségügyi tevékenységet a járványügyi korlátozások nem érintik. Szeretettel várjuk pácienseinket immár 100%-ban átoltott csapattal!

Időpont foglalás: +36 1 998 8295

Felhívjuk a magyarországi TAJ számmal NEM rendelkező betegek szíves figyelmét, hogy kizárólag abban az esetben tudjuk őket vizsgálatra, beavatkozásra előjegyezni, amennyiben egy 24 óránál nem régebbi, magyarországon elvégzett PCR teszt negatív eredményét előzetesen eljuttatják a rendelőnkbe!