fbpixel

Karrier

Termékspecialista

Motiválják a kihívások és a dinamikus környezet? Örömmel venne részt pilot projektben az orvostechnikai iparágban? Érdekli Önt az egészségyügy és az orvosokkal való kapcsolattartás?

Ha igen, olvasson tovább, ismerje meg nyitott pozíciónkat!

Az ewiCare Medical Center a németországi központú ewiMed nemzetközi vállalat magyarországi leánya, a cégcsoport egyedüli magánegészségügyi szolgáltatója, amely több mint 25 éves múlttal rendelkező palliatív terápiát hivatott meghonosítani hazánkban. Ez az örökség olyan tapasztalatokat és képességeket adott nekünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy segítsünk a súlyos állapotú betegek életminőségét javítani. A Magyarországon még kevéssé ismert terápiának köszönhetően Nyugat Európa-szerte éves szinten 25 000 ember kezeli tüneteit otthon, elkerülve a rendszeres kórházi kezeléseket.

Az új munkakör célja:

Termékspecialistaként Ön lesz felelős azért, hogy aktívan hozzájáruljon az általunk nyújtott terápia megismertetéséhez az érintett orvosszakmák képviselőivel, a terápia és az ahhoz kapcsolódó termékeket érintő tudományos ismeretek építéséhez, fenntartásához és frissítéséhez.

Szakképesítések és kompetenciák:

Munkatársunkkal szemben elvárás a felsőfokú végzettség, preferáltan gazdasági vagy természettudományos.

Amit kínálunk:

Állás, munka területe(i):

Szükséges tapasztalat:

Szükséges végzettség:

Szükséges nyelvtudás:

Foglalkoztatás jellege:

Munkavégzés helye:

Amit még elvárunk:

Jelentkezési űrlap

Telefonos elérhetőség: +36-1/998-8295
A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöljük (*).