fbpixel

Beszéljünk róla!

Súlyos betegségről, a betegség okozta kellemetlen tünetekről az ember nem szívesen beszél. A küzdelem egyre inkább elszigeteli a beteget környezetétől, egyedül érzi magát a problémájával.

Pedig nem kellene!

Nem is gondolják az ascitessel, mellűri folyadékgyülemmel küzdő betegek, hogy milyen sokan élnek együtt ezzel a tünettel, és milyen sokféle alapbetegség állhat a háttérben! Beszélgetve pácienseinkkel, minden alkalommal egy új történetet ismerhetünk meg. Ezen a fórumon szeretnénk most összekötni mindenkit, aki kérdezne, tanácsolna, vagy egyszerűen csak mesélne.

A fórumra történő regisztrációval ön automatikusan elfogadja a fórum használati szabályzatát. A fórum célja, hogy összekössön, támogasson. Ezt minden bejelentkezés alkalmával szíveskedjen szem előtt tartani!

Fórum

Kérem, , vagy Regisztráljon, hogy hozzá tudjon szólni a témákhoz.

Mellkasi katéter? Tényleg kockázatos?

Kedves barátaim,

tanácsotokat kérem!

Apósom mellűri folyadékgyülemével kapcsolatban kerestem megoldást az interneten, és akkor találtam ezt a weboldalt. Megkaptam minden infót, amiket átadtam az apósomnak, aki kikérte az orvosa véleményét. Az orvosa figyelmeztette, a tartós katéter beültetése magas fertőzési kockázattal jár. Ez valóban így van? Meglepne, ahogy olvastam világszerte hosszú évek óta alkalmazzák. Létezik, hogy Magyarországon egy tüdőgyógyász nem ismeri?