fbpixel

Beszéljünk róla!

Súlyos betegségről, a betegség okozta kellemetlen tünetekről az ember nem szívesen beszél. A küzdelem egyre inkább elszigeteli a beteget környezetétől, egyedül érzi magát a problémájával.

Pedig nem kellene!

Nem is gondolják az ascitessel, mellűri folyadékgyülemmel küzdő betegek, hogy milyen sokan élnek együtt ezzel a tünettel, és milyen sokféle alapbetegség állhat a háttérben! Beszélgetve pácienseinkkel, minden alkalommal egy új történetet ismerhetünk meg. Ezen a fórumon szeretnénk most összekötni mindenkit, aki kérdezne, tanácsolna, vagy egyszerűen csak mesélne.

A fórumra történő regisztrációval ön automatikusan elfogadja a fórum használati szabályzatát. A fórum célja, hogy összekössön, támogasson. Ezt minden bejelentkezés alkalmával szíveskedjen szem előtt tartani!

Fórum

Kérem, , vagy Regisztráljon, hogy hozzá tudjon szólni a témákhoz.

Hogyan tovább? Minden amit tudni lehet az hasvízről: személyes tapasztalatok, mindennapok, tünetek enyhítése.

Nem könnyű, de a legrosszabbtól megmenekültünk

Sziasztok

Én azt szeretném megkérdezni, hogy a petefészekrák együtt járhat hasvízzel? Nagyon sok fórumon olvastam, hogy a petefészekrákban szenvedőknek van hasvízük. Az anyukámnak már 3x is csapolták a hasvizét, és az egyik orvos azt mondja hogy petefészek rákja van.

Üdv, Antal