fbpixel

Visszatérő hasvíz, mellkasi folyadék kínozza?

Forradalmian új terápia Magyarországon!

Nincs többé szükség a rendszeres kórházi kezelésekre! A visszatérően jelentkező hasűri illetve mellűri folyadékgyülemmel küszködő páciens számára tartós megoldást kínálunk ahhoz, hogy kínzó tüneteit saját maga kontrollálhassa, kezelhesse. Ez a terápia lehetővé teszi, hogy egy tartós katéter beültetését és az ezt követő rövid megfigyelést után hamarosan az otthonában pihenhessen.

Rendelőnkben korszerű körülmények között, kiváló szakemberek segítik a hozzánk forduló betegeket. Különböző szolgáltatáscsomagjaink közül választva, személyre szabott megoldást kínálunk.
haskor es ascites kezeles magyarorszagon

Teljes értékű élethez segítjük hozzá pácienseinket:

ewicare medical center - kateter

ambuláns beavatkozás

ewicare medical center - beteg ellatas

minimalizált kórházi tartózkodás

ewicare medical center - otthon

egyszerű, otthon elvégezhető kezelés

ewicare medical center - felepules

maximális mozgásszabadság

ewicare medical center - fokuszban a paciens

nyugodt élet

tudovizenyo es hasvis kezeles magyarorszag

Szolgáltatásunk, lépésről lépésre

1

Előzetes időpont egyeztetés telefonon, vagy weblapunkon keresztül. Töltse ki a kontakt-űrlapot, kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

2

Előzetes konzultáció, -vizsgálat után minimálisan invazív sebészeti beavatkozás keretén belül kerül beültetésre a tartós katéter. A műtét nem tart tovább 30 percnél.

3

Az operációt követően néhány órás pihenés következik, ez alatt szakasszisztens kollégánk megtanítja, hogyan kell az eszközt otthon használni.

4

Különös figyelmet fordítunk pácienseink biztonságára. Rendelőnkben egyszerre csak egy páciens várakozhat.

5

A néhány (1-2) órás megfigyelést követően már távozhat is otthonába!

6

Az általunk nyújtott terápia célja, hogy minimálisra csökkentse a beteg-orvos találkozások, az invazív beavatkozások számát, így csak abban az esetben rendeljük vissza kontrollra, ha állapota ezt szükségessé teszi. (Minimálisan szükséges kontroll a varratszedés, műtét után kb 10 nappal).

7

Az katéter otthoni használata egyszerű, könnyedén elsajátítható. Azzal, hogy tüneteit saját kezűleg tudja enyhíteni, mozgásszabadsága megnő, nyugodtabb, teljesebb életet élhet.

„Hálás köszönetet mondok annak a csapatnak akik elérhetővé tették ezt a terápiát számomra. Természetesen megkellett tanulnom, meg kellett szoknom az otthoni kezelésemet. Köszönettel tartozom a professzionális és figyelmes bánásmódért. Kitartó energiát, Örömteli napokat kívánok.”


Vargháné Ilona

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba! Telefonon hétfőtől péntekig 8:00 és 20:00 között várjuk megkeresését. Hívjon minket a 06 1 998 8295 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi online űrlapunk kitöltésével.

A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöljük (*).